Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 539g769kcal67.4g1.6g55.3g0g
Sokeri 417g1692kcal0g416.4g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai36g126kcal4.3g25.6g0.8g1.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 147g493kcal0.1g120g0.1g2.1g
Kaakao (Oboy, original)25g91kcal0.9g20.1g0.7g1.3g
Liivate 37g128kcal31.5g0g0g0g
Flora vispi 20%490g1079kcal14.7g24.5g98.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g245g1145kcal6.9g156.9g53.9g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen74g401kcal8.1g36g24.3g1.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 490g168kcal15g24.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12183kcal297.8g1651.2g467.4g11.8g
Valittu annoskoko2500g6091kcal148.9g825.6g233.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3046kcal74.5g412.8g116.9g3g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376