Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g202g1477kcal2g2g161.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 394g1353kcal40.2g276.1g4.7g13.8g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 202g174kcal6.3g8.9g12.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g344g70kcal2.1g13.1g1g4.8g
Oliivi kivetön musta rainbow101g182kcal0.6g5.8g17.2g0g
Katkarapu 405g277kcal58.4g0g4.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%405g647kcal10.9g10.9g60.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 202g766kcal56.4g0g60.7g0g
Muna, annos 60g243g213kcal18.4g2g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10319kcal390.6g638g674.8g37.2g
Valittu annoskoko2500g5160kcal195.3g319g337.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2580kcal97.7g159.5g168.7g9.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460