Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g40kcal2.8g0.7g2.8g0g
Vesi517g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton58g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g1291g1446kcal284.1g18.1g25.8g6.5g
Kevytkerma258g310kcal8.3g11.6g25.8g0g
Ruokakerma Valio 5%258g155kcal3.1g7.2g12.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 84g288kcal8.6g58.8g1g2.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)19g140kcal0g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4781kcal614.2g194.6g167.6g19g
Valittu annoskoko2500g2391kcal307.1g97.3g83.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1195kcal153.6g48.7g41.9g4.8g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790