Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 55g208kcal0.1g2.9g22.2g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g699g300kcal2.8g28.6g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g1746g1886kcal340.5g0g59.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4789kcal686.8g63g163.2g0g
Valittu annoskoko2500g2395kcal343.4g31.5g81.6g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1197kcal171.7g15.8g40.8g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184