Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1334g390kcal12.5g60g5.3g25.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha707g1173kcal134.3g0g70.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g53g148kcal10.1g0g11.7g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g53g85kcal4.2g2.1g6.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%177g283kcal4.8g4.8g26.5g0g
Oltermanni 17%177g477kcal53g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5113kcal437.8g133.8g302.2g50.6g
Valittu annoskoko2500g2556kcal218.9g66.9g151.1g25.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1278kcal109.5g33.5g75.6g12.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204235