Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1012g767kcal18.9g156.1g2g10.1g
Voi 152g1101kcal1.8g0.6g123.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g61g213kcal2.1g49.2g0.6g1.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 506g569kcal106.9g0g15.2g0g
Rypsiöljy 46g403kcal0g0g45.5g0g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Kaali, valkokaali405g85kcal4.9g13.8g0.8g8.5g
Sieni tatti, hapero 101g28kcal1.9g2.9g0.5g1.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6541kcal288.2g460.2g385.8g49.8g
Valittu annoskoko2500g3270kcal144.1g230.1g192.9g24.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1635kcal72.1g115.1g96.5g12.5g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282