Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g769g1154kcal130.8g3.1g67.7g0g
Vesi824g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g824g470kcal11.5g102.2g1.6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi82g8.2kcal1.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3264kcal287g213g138.6g0g
Valittu annoskoko2500g1632kcal143.5g106.5g69.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g816kcal71.8g53.3g34.7g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902