Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1010g182kcal5.7g25.2g4g7.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen577g802kcal109.6g0g40.4g0g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)180g541kcal23.4g0.2g50.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g245g182kcal11g31.6g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl289g245kcal4g12.7g20.2g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore29g12kcal0.9g1.4g0.2g1.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g144g375kcal43.3g2.9g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4724kcal399.2g155g275g17.4g
Valittu annoskoko2500g2362kcal199.6g77.5g137.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1181kcal99.8g38.8g68.8g4.4g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278