Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 955g280kcal9g43g3.8g18.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha702g1166kcal133.4g0g70.2g0g
CousCous, keitetty 100g281g511kcal12.9g94.4g11g4.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%281g169kcal9g19.9g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g140g506kcal39.3g2.8g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5337kcal410.8g333.6g257.6g50g
Valittu annoskoko2500g2668kcal205.4g166.8g128.8g25g
Annoskoko puolitettuna1250g1334kcal102.7g83.4g64.4g12.5g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338