Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g1223g1516kcal55g305.6g7.3g12.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g917g1183kcal190.7g0g45.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g153g290kcal52g2.3g7.6g0g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.7g
Paprikajauhe 18g59kcal2.7g3.4g2.4g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6306kcal609.8g655.2g128.2g55.4g
Valittu annoskoko2500g3153kcal304.9g327.6g64.1g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1577kcal152.5g163.8g32.1g13.9g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416