Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1489g1966kcal195.1g4.5g123.6g0g
Voi 135g982kcal1.6g0.5g110.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g406g2437kcal97.5g26.8g219.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl451g1611kcal9g13.5g171.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14063kcal606.4g108.4g1249g0g
Valittu annoskoko2500g7032kcal303.2g54.2g624.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3516kcal151.6g27.1g312.3g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765