Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 553g194kcal25.6g10.8g1.7g13.8g
Pinaattipakaste 150g277g39kcal5.3g1.1g1.4g3.6g
Rypsiöljy 9g82kcal0g0g9.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 369g491kcal31.1g64.9g7.4g18.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g9g33kcal1.6g4.1g2.1g1g
Sipuli kuivattu 5.5g15kcal0.6g1.9g0.1g1.9g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)258g607kcal51.6g1.3g43.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 738g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g277g1034kcal36.2g196.3g16g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4986kcal304g560.8g163.6g110.6g
Valittu annoskoko2500g2493kcal152g280.4g81.8g55.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1247kcal76g140.2g40.9g27.7g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148