Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka134g36kcal2.5g5.6g0.3g3.2g
Katkarapu 268g183kcal38.7g0g2.9g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g335g137kcal4.7g27.1g1g0g
Vesi1341g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g402g101kcal6.4g16.9g0.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g13g30kcal2.3g2.3g1.2g0.1g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g978kcal109.6g104g12.6g6.8g
Valittu annoskoko2500g489kcal54.8g52g6.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna1250g245kcal27.4g26g3.2g1.7g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167