Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 354g287kcal5.6g59.6g0.2g10.6g
Mungpapu, Risenta545g1581kcal130.9g218.1g5.5g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kurkuma, annos 2g5.5g2.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 27g30kcal2.2g4.4g0.2g0.6g
Korianteri, tuore, annos 20g55g11kcal1.1g2.2g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 1363g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3913kcal283.4g583g13.2g30.6g
Valittu annoskoko2500g1957kcal141.7g291.5g6.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna1250g978kcal70.9g145.8g3.3g7.7g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344