Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g478g311kcal7.6g71.7g0.5g0g
Keittojuurekset, apetit239g62kcal2.2g11.5g0.7g5.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g215g60kcal2.4g10.3g0.9g6.5g
Vihreä papu, pitkä120g32kcal2.3g4.9g0.2g2.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha478g794kcal90.8g0g47.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.2g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.2g19kcal0.7g0.7g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 956g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2595kcal213.2g199.2g106.2g30g
Valittu annoskoko2500g1298kcal106.6g99.6g53.1g15g
Annoskoko puolitettuna1250g649kcal53.3g49.8g26.6g7.5g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856