Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola115g185kcal9.2g4.6g15g0g
Juustoraaste emmental punaleima231g899kcal66.9g0g69.2g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.4g
Oliiviöljy 32g286kcal0g0g32.3g0g
Paprika punainen 784g230kcal7.4g35.3g3.1g14.9g
Jauheliha, sika-nauta 923g2043kcal161.4g0g156.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g277g443kcal22.1g11.1g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8244kcal537.6g115.2g625.4g34.6g
Valittu annoskoko2500g4122kcal268.8g57.6g312.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2061kcal134.4g28.8g156.4g8.7g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535