Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g142kcal0.2g0.2g15.6g0g
Lanttu 292g84kcal2.9g13.4g0.9g5.3g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kuohukerma,valio,2dl195g662kcal3.9g5.8g68.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow389g311kcal16.3g50.6g3.5g12.1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g584g467kcal99.2g0g4.7g0g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 730g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3634kcal298.6g151.2g189.8g38.8g
Valittu annoskoko2500g1817kcal149.3g75.6g94.9g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g909kcal74.7g37.8g47.5g9.7g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670