Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1028g301kcal9.7g46.2g4.1g19.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha604g1003kcal114.8g0g60.4g0g
Sipuli (kuorittu)76g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)242g295kcal5.3g65.8g0.7g1.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 151g344kcal21.2g2.6g27.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 83g115kcal10.4g0.2g8.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio151g98kcal2.3g6.3g7.6g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)151g393kcal39.3g2.3g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5176kcal409.6g258g269.2g48.2g
Valittu annoskoko2500g2588kcal204.8g129g134.6g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1294kcal102.4g64.5g67.3g12.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736