Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1244g1567kcal136.8g3.7g112g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g39g147kcal0.5g36.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g362g2170kcal86.8g23.9g195.3g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g241g1760kcal2.4g2.4g192.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 241g796kcal4.8g7.2g84.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g24g92kcal0.3g22.6g0g0g
Mantelilastu (A la meira)338g2025kcal81g22.3g182.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17155kcal626.4g245.6g1533.8g0.2g
Valittu annoskoko2500g8577kcal313.2g122.8g766.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g4289kcal156.6g61.4g383.5g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345