Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 178g51kcal1.8g8.2g0.5g3.2g
Lapinliha,poronkäristys 750g477g658kcal100.2g4.8g28.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow255g204kcal10.7g33.1g2.3g7.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g318g795kcal60.4g0.1g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 1272g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3417kcal346.2g92.4g202.8g22.2g
Valittu annoskoko2500g1709kcal173.1g46.2g101.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna1250g854kcal86.6g23.1g50.7g5.6g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710