Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle1342g1744kcal87.2g268.3g40.2g67.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g456kcal0g0g50.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g329g92kcal2g19.6g0.7g8.2g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Korianteri, annos 10g25g5.1kcal0.5g1g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 247g848kcal25.2g172.9g3g8.6g
Korianteri, tuore, annos 20g228g46kcal4.6g9.1g1.1g6.8g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.6g1.5g0.4g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.1g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g456kcal0g0g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7511kcal249.4g974.4g296.6g192.4g
Valittu annoskoko2500g3756kcal124.7g487.2g148.3g96.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1878kcal62.4g243.6g74.2g48.1g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161