Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1289g1676kcal168.9g3.9g107g0g
Pekoni rasvainen 340g1278kcal40.8g0g125.7g0g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Oltermanni, perinteinen449g1617kcal112.3g0g130.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.8g22kcal0.9g3g0.3g2.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)59g422kcal0.1g0.1g46.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10240kcal657g50.6g822g16g
Valittu annoskoko2500g5120kcal328.5g25.3g411g8g
Annoskoko puolitettuna1250g2560kcal164.3g12.7g205.5g4g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338