Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa99g352kcal1.9g2.9g37.4g0g
Kananmuna kuoreton 217g309kcal27.1g0.7g22.2g0g
Oliiviöljy 106g941kcal0g0g106.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g89g44kcal0g0g0g73.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 788g2526kcal211g0g188.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g138g530kcal29g1.2g45.5g0g
Aurajuusto335g1139kcal67g0g97.1g0g
Mozzarella Lovilio Lidl493g1640kcal125.6g7.4g123.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 236g895kcal65.9g0g70.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16750kcal1055g24.4g1382.6g147.2g
Valittu annoskoko2500g8375kcal527.5g12.2g691.3g73.6g
Annoskoko puolitettuna1250g4188kcal263.8g6.1g345.7g36.8g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249