NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe833g2833kcal48.3g600g22.5g52.5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)1191g2143kcal131g65.5g154.8g0g
Rypsiöljy Eldorado40g329kcal0g0g36.5g0g
Margariini 60%, kultarypsi 40g211kcal0.1g0.1g23.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen397g131kcal13.1g19.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11294kcal385g1370g475.2g105g
Valittu annoskoko2500g5647kcal192.5g685g237.6g52.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2824kcal96.3g342.5g118.8g26.3g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651