Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g914g740kcal168.2g0g6.4g0g
Lohifilee 914g1785kcal170.8g0g123.4g0g
Voi 91g663kcal1.1g0.4g74.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)183g293kcal4.9g4.9g27.4g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.7g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl212g278kcal27.6g1.1g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Korppujauho 73g268kcal7.7g54.8g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8114kcal763.8g132g501.6g12g
Valittu annoskoko2500g4057kcal381.9g66g250.8g6g
Annoskoko puolitettuna1250g2029kcal191g33g125.4g3g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855