Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 940g2081kcal164.5g0g159.8g0g
Keräkaali, 100g1175g282kcal14.1g39.9g2.3g24.7g
Chili paprika punainen212g85kcal4.2g19g0g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g66g579kcal0g0g65.8g0g
Voi 71g511kcal0.8g0.3g57.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7157kcal373.2g130.6g570.8g51g
Valittu annoskoko2500g3579kcal186.6g65.3g285.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1789kcal93.3g32.7g142.7g12.8g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472