Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 882g266kcal8.3g45g1.8g17.6g
Parsakaali brokkoli 735g258kcal34g14.3g2.2g18.4g
Sipuli 147g45kcal1.8g7.1g0.3g2.5g
Creme bonjour 14% valkosipuli441g750kcal33.1g11g61.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%294g559kcal100g4.4g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3754kcal354.4g163.6g161.6g77g
Valittu annoskoko2500g1877kcal177.2g81.8g80.8g38.5g
Annoskoko puolitettuna1250g939kcal88.6g40.9g40.4g19.3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697