Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green273g889kcal65.6g134g2.7g32.8g
Sipuli 68g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Paprika punainen 232g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Porkkana 178g58kcal1.1g9.9g0.4g4.5g
Oliiviöljy 37g326kcal0g0g36.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 41g31kcal1.8g5.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1367g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 30g92kcal2.9g4.1g7.1g0.5g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g273g437kcal21.9g13.7g32.8g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3844kcal192.8g361.6g162g95.8g
Valittu annoskoko2500g1922kcal96.4g180.8g81g47.9g
Annoskoko puolitettuna1250g961kcal48.2g90.4g40.5g24g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764