Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)844g338kcal14.4g69.2g0.8g11.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%433g520kcal12.6g19.5g43.3g0g
Oivariini, 60 (100g)11g60kcal0.1g0.1g6.5g0g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1082g1391kcal224.6g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5057kcal506.2g188g253g27.2g
Valittu annoskoko2500g2528kcal253.1g94g126.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1264kcal126.6g47g63.3g6.8g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796