Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1183g2130kcal224.9g0g142g0g
Kananmuna kuoreton 163g232kcal20.3g0.5g16.7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)518g1294kcal103.6g2.6g88g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g296g68kcal4.1g10.1g1.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)237g213kcal40.2g3.3g4g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7931kcal788.8g43g504.2g3.6g
Valittu annoskoko2500g3966kcal394.4g21.5g252.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1983kcal197.2g10.8g126.1g0.9g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398