Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 437g339kcal76.7g0g3.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g261kcal0g0g29.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1092g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 12g37kcal1.2g4.1g1.7g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 437g149kcal4.8g23.6g0.9g12.7g
Tomaattimurska 437g128kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.6g8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g1.1g0.5kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 44g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1876kcal174.8g105.8g72.8g45.4g
Valittu annoskoko2500g938kcal87.4g52.9g36.4g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g469kcal43.7g26.5g18.2g11.4g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804