Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha922g1530kcal175.1g0g92.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka49g435kcal0g0g49.4g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)33g3.6kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.3g0g
Punaviini, 12%165g138kcal0.5g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 395g320kcal6.2g66.5g0.2g11.9g
Kesäkurpitsa395g67kcal1.6g9.9g2.4g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g395g80kcal2.4g15g1.2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5300kcal378.4g198.8g298.2g45.4g
Valittu annoskoko2500g2650kcal189.2g99.4g149.1g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1325kcal94.6g49.7g74.6g11.4g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267