Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK1071g1714kcal225g3.2g964.3g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 446g1289kcal49.1g13.4g116.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 893g2948kcal17.9g26.8g312.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g89g93kcal7.1g14.6g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12087kcal598.2g116g2786.8g3.6g
Valittu annoskoko2500g6043kcal299.1g58g1393.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3022kcal149.6g29g696.7g0.9g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632