Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 220g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow19g50kcal1.9g1.9g3.8g0.3g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 184g836kcal38.4g0g76.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 330g116kcal15.3g6.4g1g8.3g
Tomaatti 162g37kcal0.9g5.6g0.5g2.3g
Spagetti 110g360kcal11.2g73.1g1.2g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 1468g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2944kcal138.2g198.6g167.6g40.4g
Valittu annoskoko2500g1472kcal69.1g99.3g83.8g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g736kcal34.6g49.7g41.9g10.1g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143