Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1981g2853kcal435.9g0g118.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola221g353kcal17.7g8.8g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g221g751kcal30.9g0g68.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7955kcal971g25g432.4g2.6g
Valittu annoskoko2500g3978kcal485.5g12.5g216.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1989kcal242.8g6.3g108.1g0.7g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955