Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha571g949kcal108.6g0g57.1g0g
Paprika, punainen1000g257kcal9g46g4g20g
Felix chilikastike71g107kcal2.1g9.3g7.1g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g571g371kcal8.6g28.6g25.7g5.7g
Oltermanni 17%143g386kcal42.9g0g24.3g0g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4217kcal346.2g181.6g237g56.2g
Valittu annoskoko2500g2108kcal173.1g90.8g118.5g28.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1054kcal86.6g45.4g59.3g14.1g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112