Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g492g836kcal98.3g0g49.2g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1229g651kcal17.2g140.1g2.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g31kcal1.5g0.2g2.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g307g492kcal9.2g12.3g46.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g4.9g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 369g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4138kcal254.6g313.4g208.8g3g
Valittu annoskoko2500g2069kcal127.3g156.7g104.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1035kcal63.7g78.4g52.2g0.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134