Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 996g180kcal5.6g24.9g4g7g
Jauheliha, sika-nauta 885g1960kcal154.9g0g150.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g162kcal0.2g0.2g17.7g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g111g376kcal22.1g0g32.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g44g158kcal8.8g1.3g12.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl111g398kcal2.2g3g42g0g
Juusto, keskiarvo 332g1161kcal83.1g0.8g91.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8789kcal553.8g60.4g701.8g14g
Valittu annoskoko2500g4395kcal276.9g30.2g350.9g7g
Annoskoko puolitettuna1250g2197kcal138.5g15.1g175.5g3.5g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238