Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 781g229kcal7.3g35.1g3.1g14.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha568g942kcal107.9g0g56.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g142g454kcal73.8g39.7g0.7g22.7g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss213g660kcal51.1g1.7g49g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)568g142kcal5.7g31.2g0g7.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g40g36kcal1.2g1.4g2.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5036kcal499.6g237.6g225.6g97.8g
Valittu annoskoko2500g2518kcal249.8g118.8g112.8g48.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1259kcal124.9g59.4g56.4g24.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315