Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1307g2170kcal248.4g0g130.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 327g210kcal10.5g15.8g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Korppujauho 41g150kcal4.3g30.6g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Pekoni atria278g972kcal41.7g0g83.3g0g
Porkkana 319g104kcal2g17.7g0.6g8.1g
Hunaja 25g81kcal0.1g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7691kcal639.4g179.4g471.6g24.4g
Valittu annoskoko2500g3846kcal319.7g89.7g235.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1923kcal159.9g44.9g117.9g6.1g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731