Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Kidneypapu, suolaliemessä165g182kcal12.9g29.7g0.8g13.2g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g264g254kcal21.1g37g2.1g21.1g
Paistijauheliha nauta 5%660g852kcal137.3g0g33g0g
Rypsiöljy 37g327kcal0g0g37g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Paprika punainen 264g77kcal2.5g11.9g1.1g5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g489g171kcal4.9g33.2g2.4g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 264g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g92g68kcal4.2g11.9g0.2g0g
Persilja 79g22kcal1.1g0.9g0.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4036kcal375.4g271.6g154.4g111g
Valittu annoskoko2500g2018kcal187.7g135.8g77.2g55.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1009kcal93.9g67.9g38.6g27.8g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886