Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)20g56kcal1.9g3.6g3.8g0.1g
Kaali, valkokaali667g141kcal8g22.7g1.3g14g
Keittojuures, Pirkka533g133kcal5.3g24g1.6g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g267g400kcal54.1g0g21.3g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1540kcal138.6g120.4g56g28.2g
Valittu annoskoko2500g770kcal69.3g60.2g28g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g385kcal34.7g30.1g14g7.1g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139