Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 596g78kcal6.7g5.8g1.2g7.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 348g475kcal9.3g84.5g7.9g12.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g199g66kcal7.9g5.2g1.4g3g
Paprika, punainen497g128kcal4.5g22.8g2g9.9g
Kurkku 546g60kcal3.1g7.6g0.5g3.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 199g742kcal44.3g0g63.6g0g
Auringonkukkaöljy 67g593kcal0g0g67g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g50g10kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4299kcal151.6g258.2g287.2g72g
Valittu annoskoko2500g2150kcal75.8g129.1g143.6g36g
Annoskoko puolitettuna1250g1075kcal37.9g64.6g71.8g18g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381