Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi51g107kcal4.3g19.4g1.5g13.8g
Vesi, vesijohtovesi 1380g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 690g525kcal13g106.9g1.4g6.9g
Hirvenjauheliha oma saalis345g386kcal75.9g0g10.3g0g
Rypsiöljy 35g305kcal0g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2647kcal186.4g252.6g95.4g41.4g
Valittu annoskoko2500g1324kcal93.2g126.3g47.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna1250g662kcal46.6g63.2g23.9g10.4g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467