Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 423g514kcal89.8g0g16.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1409g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 528g378kcal9.6g76.2g1.1g5.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g127g36kcal1.4g6.1g0.5g3.8g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 14g46kcal1.3g2g3.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1947kcal204.2g168.6g44.4g19.2g
Valittu annoskoko2500g974kcal102.1g84.3g22.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna1250g487kcal51.1g42.2g11.1g4.8g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824