Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g373g2239kcal78.4g24.6g201.5g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g187g1332kcal0g0.4g149.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g34kcal0.3g7.4g0.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g746g1903kcal44g23.9g178.4g0g
Kananmuna kuoreton 410g586kcal51.3g1.2g42.1g0g
Canderel makeutusjauhe28g108kcal0.8g26.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio746g1045kcal20.9g48.5g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14491kcal391.4g264.2g1322.4g0g
Valittu annoskoko2500g7246kcal195.7g132.1g661.2g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3623kcal97.9g66.1g330.6g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913