Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g180g629kcal50.3g3.6g46.7g0g
Pirkka salsadippi medium323g188kcal2.9g42g1g4.8g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g359g431kcal10.1g18.3g35.9g1.4g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)539g135kcal4.8g23.2g2.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi359g93kcal4.3g17.2g0.7g0g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g718g539kcal122.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4409kcal389g208.6g227.6g12.4g
Valittu annoskoko2500g2205kcal194.5g104.3g113.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1102kcal97.3g52.2g56.9g3.1g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155