Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 831g6025kcal9.9g3.3g675.2g0g
Sokeri 565g2293kcal0g564.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 972g3334kcal99g680.2g11.7g34g
Siirappi 133g401kcal0.1g98.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g24105kcal218g2692.4g1373.8g68g
Valittu annoskoko2500g12052kcal109g1346.2g686.9g34g
Annoskoko puolitettuna1250g6026kcal54.5g673.1g343.5g17g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579