Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper434g1502kcal52.1g312g5.2g0g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 111g980kcal0g0g110.8g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g1154g1489kcal173.1g0g103.9g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka693g478kcal27.7g76.2g5.5g21.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 62g551kcal0g0g62.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9999kcal505.8g776.4g575.4g43g
Valittu annoskoko2500g4999kcal252.9g388.2g287.7g21.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2500kcal126.5g194.1g143.9g10.8g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223021