Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g590g826kcal112g0g41.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g590g1002kcal117.9g0g59g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.9g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)192g267kcal21.3g0.8g19.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka30g259kcal0g0g29.5g0g
Vesi590g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g88g179kcal1.7g37.3g2.5g1.9g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g44g155kcal5.3g31.4g0.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5522kcal523.4g161.8g307.4g20.6g
Valittu annoskoko2500g2761kcal261.7g80.9g153.7g10.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1381kcal130.9g40.5g76.9g5.2g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235